Piltnik24.ee jõulukuu auhinnamäng

Hinda postitust

Alustame jõulukuud ühe toreda auhinnamänguga!

Piltnik24.ee auhinnamängus osaledes on sul võimalik võita järgmised auhinnad:

1 x uus ja pakendis SonyLCS-X10 videokaamera kott, mis kaitseb ustavalt sinu videokaamerat jaanuarikuu tuisu ajal talvel ja/või sääseparve ja …vate porikärbeste eest suvekuumuses. Kui sul videokaamerat ei ole võid sinna muud kola panna, näiteks lisaobjektiivi või meigitarbed 🙂 Selle koti väärtus fotopoes on 30 – 40 eurot. Auhinna võitjale toimetame Eesti piires smartpostiga tasuta kätte.

1 x 20.- eurone Piltnik24.ee kinkekaart, mis kehtib kuni 2012 aasta lõpuni. Kinkekaart kehtib Piltnik24.ee hinnakirjas olevate teenuste eest tasumiseks.Loosis osalemiseks pead hakkama Piltnik24.ee Facebooki fänniks ja jagama auhinnamängu postitust oma Facebooki seinal enne 24. detsembrit. Selleks, et kindlasti loosis osaleda kirjuta Piltnik24.ee facebooki lehele auhinnamängu postituse alla kommentaar “jagatud“!

Võitjatega võtame ühendust hiljemalt esimeste jaanuarikuu päevade jooksul!!!

Blogis kasutatud fotod © Yifang Zhao | Dreamstime.com ja  © Piltnik24.ee

 

One Response

Lisa kommentaar


*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *