Valmis tutvustav treiler 2018 aasta droonivideotest

Rate this post

Valmis treiler 2018 aasta droonivideotest

Nüüd kui aasta 2018 hakkab tasapisi otsa saama, on paras aeg vaadata tagasi tehtud toimetuste peale. Nii saigi tehtud üks parajalt lühike kuid hoogne treiler selle aasta droonivideotest, mis on üles võetud suuremalt Jaolt Saaremaal. Videos võib näha Kuressaare Lossi, Kaali meteoriidikraatrit, Kuressaare tänavapiknikku, Suuriku panka, Angla tuulikuid, Kiipsaare majakat ja Kaarma öölaulupeo ilutulestikku, ning veel üht teist huvitavat.

Viide treilerile avaneb allpool olevale pildile klikkides. Vaata kindlasti HD kvaliteediga ning täisekraani vaates 😉

Loomulikult kõik tehtud tööd nii lühikese aja sisse ei mahu, piltidest rääkimata. Seepärast soovitangi lisada www.facebook.com/piltnik24 oma lemmikutesse, et näha ühena esimeste seast, kui jälle midagi uut ja huvitavat siinmail üles võetud saab 😉 Juba valminud droonivideod on leitavad veel siit: youtube droonivideod nimekirjast!

Sellel aastal olid mul veel põhilisteks õhuvõtete tööriistaks DJI Phantom 3 Pro ja Advanced droonid ning nendega on filmitud  enamik treileris olevast videost. Selleks, et veelgi ilusamaid pilte ja teravamaid videosid teha pildistan ja filmin edaspidi DJi Phantom 4 Pro drooniga, millel on suurem 1 tolline sensor ja veelgi kvaliteetsem kaamera, mis võimaldab teha 20 megapiksliseid fotosid ja filmida 4K videot kuni 60 kaadrit sekundis. 

Olgu teemaks fotod, videod, videotutvustused firmale, kinnisvara tutvustav video eraisikule või firmale, drooniga või ilma, nii Saaremaal kui kaugemal, siis kontaktiks endiselt on info@piltnik24.ee.

 

 

Lisa kommentaar


*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *